Leerdam

Kobaltblauw e.o.

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Tuin(en)
Achtertuin
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Kobaltblauw e.o. , Leerdam

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Tussen de Hollandse polders en ten westen van de oude glasstad Leerdam is De Broekgraaf een deel van een hele nieuwe woonwijk.
In de Broekgraaf zijn vier verschillende type woningen in oud Hollandse stijl. Deze woningen hebben een oppervlakte van 122 of 128 m2.

Alle woningen zijn uitgerust met een luxe, complete keuken met Siemens inbouwapparatuur en een comfortabele badkamer met douche en ligbad en tweede toilet. Hiernaast beschikken de woningen over een ruime tuin, een buitenberging, zonnepanelen en een goede isolatie.

Bijzonderheden:
- Ruim opgezette eengezinswoning
- Oud Hollandse stijl
- Voorzien zonnepanelen
- Eigen berging in achtertuin
- Kindvriendelijke wijk
- Luxe keuken en badkamer
- Gelegen tussen de Hollandse polders

Indeling:
Op de begane grond bevinden zich de hal, het separate toilet, open keuken en de woonkamer. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen met uitzicht op de achtertuin. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer welke van alle gemakken is voorzien. De tweede verdieping annex zolder is een open ruimte welke multifunctioneel in te delen is.

Omgeving:
Leerdam ligt centraal tussen Den Bosch / Rotterdam / Utrecht. Via de A2, A15 en A27 of het NS-station zijn deze steden ook binnen drie kwartier vanaf Leerdam te bereiken. Broekgraaf bevindt zich op 5 minuten van het historische centrum van Leerdam. Hier zijn diverse basisscholen, middelbare scholen, sportclubs, supermarkten, gezellige brasseries, restaurants en musea aanwezig! Aansluitend aan de nieuwe wijk kun je ook genieten van de omliggende Hollandse landschappen. Ook de rivier de Linge is nabij en biedt veel recreatiemogelijkheden.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

 

REBO Groep is aangesloten bij: