Mijdrecht

Trasmolen e.o.

Groene omgeving
Woonhuis - eengezinswoning
Conditie
Bestaande bouw
Aantal kamers
4
Aantal verdiepingen
2
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Trasmolen e.o. , Mijdrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Bent u op zoek naar een leuke woning in een groene, rustige omgeving, maar toch nabij de grote steden zoals Amsterdam en Utrecht? Zoekt u een woning nabij plassen zoals de Vinkeveense plassen, Loosdrechtseplassen en de Westeinderplassen?

Dan hebben wij wat u zoekt. REBO Vastgoed Management B.V. beheert het onderhavige complex van 30 woningen Mijdrecht. Het betreft de woningen gelegen aan de Trasmolen 1 t/m 9 (oneven) en 2 t/m 14 (even) en de Houtzaagmolen 48 t/m 82 (even).

De woningen aan de Trasmolen en de Houtzaagmolen te Mijdrecht zijn gelegen in een jong, leuk, kindvriendelijk buurtje in de wijk Molenland. De wijk is ruim opgezet. Het wijkje waarin de woningen zich bevinden is omgeven door het groen van de weilanden en het sportpark. Scholen en openbaar vervoer zijn op loopafstand.

Alle woningen beschikken over een ruime woonkamer en een keuken welke in hoekopstelling is geplaatst. De keuken bevindt zich aan de straatzijde van de woning.
Op de 1e verdieping treft u 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Met een vaste trap bereikt u de ruime zolder.
Tevens beschikken alle woningen over een voortuin, en een achtertuin. In de achtertuin vindt u tevens een fietsenberging en een achterom.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Kindvriendelijke buurt

Mijdrecht

Wipmolen e.o.

Mijdrecht

REBO Groep is aangesloten bij: