Nijmegen

Weezenhof e.o.

Goed bereikbaar
Terug naar boven

Weezenhof e.o. , Nijmegen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Ruime huurappartementen in Dukenburg.

Kenmerken:
Soort woning:        3-kamer appartement
Oppervlakte:        76 m2        
Aantal kamers:        3 kamers (2 slaapkamers)
Bouwjaar:        1974
Buitenruimte:        terras of balkon
Ligging buitenruimte:    Divers
Parkeren:        Openbaar 

Huurprijs:
Huurprijs per maand:    € 657,09
Servicekosten:        € 37,50

Indeling:
In de hal vindt  u de meterkast en de toiletruimte. Vanuit de hal betreedt u  de woonkamer met half-open keuken en deur naar het terras. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven en koel/vriescombinatie. De badkamer is voorzien van wastafel en douche. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers.
De appartementen 
Het complex is verdeeld over 11 blokken met 2 woonlagen met ieder een ingang voor 8 appartementen, welke zijn gelegen in de 32e, 34e en 36e straat van de Weezenhof in de wijk Dukenburg. Er is geen lift aanwezig. 

Weezenhof 
De wijk Weezenhof wijkt in vele opzichten af van de andere wijken in Dukenburg. De wijk is heel ruim van opzet, met straten die zich via een boomstructuur steeds verder vertakken en met veel groen tussen de bouwblokken. De nabijheid van het groengebied Vogelzang aan de zuidwestkant van de wijk is gunstig. Het laagbouwaandeel is zeer aanzienlijk (bijna 75%). 
De wijk heeft een bescheiden winkelcentrum en een basisschool. 
N.S. station met busverbindingen bevinden zich in de nabije omgeving. 

Dukenburg 
Het stadsdeel Dukenburg ligt (vanuit het Centrum gezien) aan de overzijde van het Maas-Waalkanaal. Dukenburg is een van de grootste én een van de groenste stadsdelen in Nijmegen.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Nijmegen

Handelskade

Nijmegen
In nieuwe wijk

Nijmegen

Lise Meitnerstraat e.o.

Nijmegen
Nabij centrum

Nijmegen

Pastoor Zegersstraat e.o.

Nijmegen
Luxe appartementen

Nijmegen

Parktoren De Elshof

Nijmegen

REBO Groep is aangesloten bij: