Utrecht

Hogeweide

Inclusief parkeerplaats
Woonhuis -
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Hogeweide , Utrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Dit complex bestaat uit 80 huurappartementen,gelegen in Utrecht, in het woningcomplex Langerak III, aan de Hogeweide 300 t/m 458.

Appartementencomplex Langerak III is gelegen in de wijk Leidsche Rijn. De wijk Leidsche Rijn ligt op ongeveer vijf kilometer afstand van het centrum van Utrecht. U vindt in Leidsche Rijn volop voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang, restaurants, bioscopen en sportcentra. De wijk is door de twee treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde en de buslijnen 26, 28, 29 en 39 met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto is Leidsche Rijn via de A2 en A12 gemakkelijk te bereiken. De woonomgeving van Leidsche Rijn is gevarieerd. Er is zeker niet alleen nieuwbouw. Monumentale boerderijen, oude lintbebouwing en oorspronkelijke natuur krijgen alle ruimte. U kunt volop genieten van de rust en de groene omgeving,bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan het Maxima Park.
Het appartementencomplex Langerak III kenmerkt zich door haar prachtige boogvorm. De entree van het complex zorgt voor een verzorgde uitstraling.

De luxe appartementen bestaan uit in totaal 11 verschillende woningtypen. De appartementen zijn per type appartement functioneel ingedeeld. De oppervlakte van de appartementen varieert van 110 m² t/m 230 m².
Het afwerkingsniveau van de appartementen is hoogwaardig, met een volledig uitgeruste keuken en badkamer met een ligbad, aparte douche en een dubbele wastafel. Ieder appartement is voorzien van een videofoon waarmee u uw bezoek kan binnenlaten.
Uw auto kunt u kwijt op uw eigen parkeerplaats op het achtergelegen afgesloten parkeerterrein, behorend bij het appartement. De kosten van de parkeerplaats zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Utrecht

Rachmaninoffhuis

Utrecht
Autoluwe straat

Utrecht

Tuinpark I

Utrecht
Balkon op het zuiden

Utrecht

Herbert Kawanstraat e.o.

Utrecht
Groene omgeving

Utrecht

Bladvlinder e.o.

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: