Utrecht

Melissekade

Groene omgeving
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Melissekade , Utrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Dit complex bestaat uit 91 huurappartementen,gelegen in Utrecht, in de wijk Parkwijk zuid, aan de Melissekade 1 t/m 92.

Appartementencomplex Het veld 22 is gelegen in de wijk Leidsche Rijn. De wijk Leidsche Rijn ligt op ongeveer vijf kilometer afstand van het centrum van Utrecht. U vindt in Leidsche Rijn volop voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang, restaurants, bioscopen en sportcentra. De wijk is door de twee treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde en de buslijnen 26, 28, 29, 39 met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto is Leidsche Rijn via de A2 en A12 gemakkelijk te bereiken. De woonomgeving van Leidsche Rijn is gevarieerd. Er is zeker niet alleen nieuwbouw. Monumentale boerderijen, oude lintbebouwing en oorspronkelijke natuur krijgen alle ruimte. U kunt volop genieten van de rust en de groene omgeving, bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan het Maxima Park.

De appartementen aan de Melissekade zijn ruim opgezet en luxe uitgevoerd. De badkamer heeft een ligbad of een douche, afhankelijk van het appartementtype. Elk appartement heeft een inpandige berging en een fietsenberging op de begane grond. Alle appartementen zijn voorzien van een balkon. De oppervlakte van de appartementen varieert van 90 m² t/m 150 m².

Bijzonderheden:
- vrij uitzicht;
- bij bijna ieder appartement een parkeerplaats;
- alle apartementen zijn voorzien van een balkon;
- voldoet aan de laatste isolatie eisen;
- Luxe keuken met inbouwapparatuur;
- gevarieerd aanbod in appartementen en dito huurprijzen;
- goede aansluiting op snelwegen en openbaar vervoer;
- geheel vrije vestiging.

Inschrijfvoorwaarden:
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Huurwoning
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs. Maak een berekening op: https://www.wonenbijbouwinvest.nl/huurcalculator
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
REBO Huurwoning - Utrecht
Melissekade 63
3544 CT UTRECHT
Tel.(030) 68 66 260

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij park

Utrecht

Beekoeverhof e.o. 'Mussen & Merels'

Utrecht
Gelegen aan het water

Utrecht

Dichterswijk

Utrecht
Prachtig uitzicht

Utrecht

De Bongerd I en II

Utrecht
Luxe appartementen

Utrecht

Operettelaan

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: