Vaassen

Vuurdoornstraat e.a.

Eigen parkeerplaats
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Vuurdoornstraat e.a. , Vaassen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

51 ruime eengezinswoningen gelegen aan de Vuurdoonstraat 124 t/m 144 (even), 154 t/m 176 (even), 180 t/m 198 (even), 210 t/m 236 (even), Heggerenkweg 59 t/m 65 (oneven). De woningen zijn onder te verdelen in tussen- en hoekwoningen met vrijstaande stenen berging, eigen parkeerplaats en sommige met carport.

Kenmerken
- tussen- en eindwoning;
- 120 m² woonoppervlakte;
- 4 slaapkamers;
- bouwjaar 1974;
- voor- en achtertuin;
- vrijstaande stenen berging;
- eigen oprit;
- carport;

Bijzonderheden:
- eigen parkeerplaats met carport

Indeling
Opvallend ruime hal met garderobe, meterkast, toilet en trapopgang. Woonkamer met half open keuken en toegang tot de achtertuin. De 1e verdieping bestaat uit 3 royale slaapkamers, badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. 2e verdieping met 4e slaapkamer, CV-opstelling (HR Combiketel) en veel bergruimte.

Omgeving en voorzieningen
De woningen zijn gelegen in de kindvriendelijk en nette woonwijk "Heggerink". De wijk is voorzien van verschillende groenvoorzieningen/speelgelegenheid en gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Vaassen. Scholen, winkels en sportverenigingen liggen in de nabije woonomgeving.

Bereikbaarheid
De wijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
De snelweg N50 is op enkele autominuten gelegen.Rebo beheert het onderhavige complex in Vaassen (Gelderland). De woningen zijn gelegen aan de Vuurdoornstraat 2 t/m 10, 22 t/m 94, Jasmijnstraat 326 t/m 330 en de Ligusterstraat 16 t/m 32.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: