Zevenaar

Stadsgracht

Centrum
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Stadsgracht , Zevenaar

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In de binnenstad van Zevenaar, direct nabij alle voorzieningen gunstig gelegen appartementen.

Kenmerken:
Soort woning: 2-, 3-, en 4-kamer appartementen
Oppervlakte: Variërend van 62 m² tot 110 m²
Aantal kamers: 2, 3 of 4 (1,2 of 3 slaapkamers)
Bouwjaar: 1981
Buitenruimte: Loggia
Ligging buitenruimte: Divers
Berging: Berging in de kelder
Parkeerplaats: Openbaar parkeren


Bijzonderheden: Stadsgracht 3-101 t/m 3-105, 3-201, 3-202 en 3-301 t/m 3-303

Huurprijs:
Huurprijs per maand vanaf: € 715,00
Servicekosten per maand: € 65,00


Indeling:
In de hal bevindt zich het toilet, de meterkast en berging met opstelling cv-ketel. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer en de loggia. Er zijn appartementen die een (half) open keuken of een dichte keuken hebben. Enkele appartementen hebben een verdieping waar de slaapkamers zich bevinden, die is middels de vaste trap bereikbaar. De badkamer is voorzien van vaste wastafel, douche of ligbad, wasmachineaansluiting en eventuele 2e toilet.
Het complex bestaat uit 2-, 3- en 4-kamer appartementen. Het complex is voorzien van een lift en elk appartement heeft een eigen berging in de kelder.

Omgeving en voorzieningen:
De appartementen zijn gelegen in het centrum van Zevenaar. De gezellige winkelstraten, talrijke winkeltjes en terrasjes maken van Zevenaar een heerlijke stad. Het complex is gunstig gelegen nabij diverse winkels en uitgaansgelegenheden (bioscoop, theater, cafés en restaurants). Alle voorzieningen zijn op loopafstand.

Bereikbaarheid:
Het centraal station is op 10 minuten loopafstand. Hier rijdt 4 keer per uur een trein van Doetinchem naar Arnhem. Tevens stoppen hier de buslijnen 60 (Arnhem-Tolkamer), 64 (Zevenaar-Doesburg), 560 (Ziekenhuis Zevenaar-Herwen) en 566 (Spijk-Zevenaar Station).

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Kindvriendelijke buurt

Zevenaar

Monnetstraat e.o.

Zevenaar

REBO Groep is aangesloten bij: