Zutphen

Canadasingel e.a.

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Canadasingel e.a. , Zutphen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Mooi gelegen, comfortabele eengezinswoningen (2010) met luxe complete keuken en fraai sanitair gelegen in De Meander in de wijk Leesten-Oost. Het complex bestaat uit 41 woningen,  herenhuizen en ruime eengezinswoningen.

Kenmerken:
Adres: Canadasingel 6 t/m 44 (even - Herenhuizen), Gervaisstraat 1 t/m 27 (oneven - EGW) en Housestraat 1 t/m 13 (oneven - EGW)
Soort woning: tussen- en hoekwoningen
Oppervlakte: ca. 125 m² (woonoppervlak)
Aantal kamers: 4/5 (3 of 4 slaapkamers)
Bouwjaar: 2011
Buitenruimte: achtertuin
Ligging buitenruimte: W of O
Schuur/berging: berging in achtertuin
Parkeerplaats: openbaar
Bijzonderheden: het opleveringsniveau van de woning is zeer luxe

Huurprijs:
Huurprijs per maand vanaf : € 899,-

Indeling:
U komt binnen via de hal waar de meterkast, het toilet en de meterkast zich bevinden. De hal geeft toegang tot de woonkamer aan de tuinzijde en luxe open keuken met alle apparatuur. Trap naar bovenverdieping met 3 slaapkamers en badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet. Vaste trap naar royale open zolder met opstelling cv-ketel. Enkele herenhuizen beschikken op de zolderverdieping over een 4e slaapkamer.

Omgeving en voorzieningen:
Leesten is een woonbuurt in zuidoost-Zutphen. Centraal in Leesten ligt het nieuwe winkelcentrum. De kindvriendelijke buurt De Meander is in de laatste bouwlocatie, Leesten-Oost, gelegen. Deze buurt grenst aan het Gelders landschap met zijn mooie fietsroutes en uitgebreide wandelpaden.

Bereikbaarheid:
Leesten is met de auto goed bereikbaar en sluit aan op de rondweg van Zutphen. De wijk zelf is 30-km gebied en kent geen doorgaand verkeer. Het accent ligt op fietsverkeer en via de fietsbrug rijdt u naar het centrum van Zutphen.
De stad Zutphen ligt dicht bij de A1 en andere snelwegen, maar ver genoeg om er geen hinder van te hebben. Vanuit Zutphen voeren provinciale wegen naar bekende steden in de buurt zoals Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem en Deventer.
Het station in Zutphen is een regionaal spoorwegknooppunt en er zijn 2 buslijnen, die naar het centrum van Zutphen, Warnsveld en Doetinchem rijden.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: