Amsterdam

Raderbootstraat, Kofschipstraat en Fluitschipstraat

Groene omgeving
Terug naar boven

Raderbootstraat, Kofschipstraat en Fluitschipstraat , Amsterdam

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

De woningen
In de Raderbootstraat, Kofschipstraat en Fluitschipstraat liggen de 58 luxe huurwoningen van Koers Noord. Deze vrije sector huurwoningen die wij namens Syntrus Achmea Vastgoed te huur aanbieden, hebben allemaal een oppervlakte van 124 m², een eigen tuin met een berging, erfafscheiding met begroeiing en een achterom. Er zijn woningen met drie en met vier slaapkamers. Bij de woningen met drie slaapkamers ligt de tuin op het zuiden. De woningen met vier slaapkamers hebben een extra slaapkamer op de zolderverdieping. Deze woningen hebben een tuin op het noorden. Alle woningen hebben in ieder geval een moderne, complete Bruynzeel keuken met Siemens inbouwapparatuur en een luxe badkamer.

Het groenste stadsdeel van Amsterdam
Amsterdam-Noord is een bruisend stadsdeel met volop voorzieningen voor iedereen. Maar ook aan groen en ruimte is geen gebrek. Het W.H. Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam, ligt op een paar minuten afstand. Nog dichterbij de appartementen ligt het Florapark, wat in de toekomst opnieuw ingericht wordt en het Noorderpark gaat heten. Dit stadspark krijgt de allure die past bij de andere ontwikkelingen in Noord.

De Banne
De woningen van Koers Noord liggen in de levendige wijk De Banne. De oorspronkelijke flats en appartementengebouwen uit de zestiger en zeventiger jaren maken plaats voor gevarieerde nieuwbouw. In de wijk zijn volop voorzieningen zoals scholen, winkels en speelgelegenheid. Er is een winkelcentrum, een activiteitencentrum voor sport en cultuur en een bibliotheek.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij centrum

Amsterdam

Willy Sluiterstraat

Amsterdam
Inclusief parkeerplaats

Amsterdam

Carnapstraat

Amsterdam
Nabij centrum

Amsterdam

Eerste Helmersstraat

Amsterdam
Nabij centrum

Amsterdam

Lumierestraat

Amsterdam

REBO Groep is aangesloten bij: