Apeldoorn

Ridderzwam, Peperboleet, Honingzwam

Energiezuinig
Terug naar boven

Ridderzwam, Peperboleet, Honingzwam , Apeldoorn

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Zeer fraaie, luxe afgewerkte en energiezuinige eengezinswoningen (2018) met ruime achtertuin gelegen in de nieuwbouw wijk Zuidbroek.

Kenmerken:
Adres: Ridderzwam 140 t/m 148, Peperboleet 3 t/m 13 en Honingzwam 119 t/m 131
Soort woning: eengezinswoningen
Type: tussen- en hoekwoningen
Oppervlakte: van 120 m² tot 135 m²
Aantal kamers: 4 (3 slaapkamers)
Zolder: royale open zolder
Bouwjaar: 2018
Buitenruimte: royale achtertuin
Kavel grootte: van 127 m² tot 224 m²
Ligging: NO, NW of ZW
Berging: eigen houten berging in achtertuin
Parkeren: openbaar
Bijzonderheden: hoog afwerkingsniveau, luxe sanitair en keuken, zonnepanelen

Huurprijs:
Huurprijs v.a.: € 945,00 per maand

Indeling:
U komt binnen via de hal waar toilet en meterkast zich bevinden. De hal geeft toegang tot de woonkamer aan de tuinzijde, luxe open keuken voorzien van alle apparatuur. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en badkamer met ligbad, separate douche, wastafel en toilet. Vaste trap naar royale zolder.

Omgeving en voorzieningen:
Kinderdagverblijven, speelvoorzieningen en scholen maken de wijk bovendien kindvriendelijk. Voor kinderen van alle leeftijden is er wat te doen. Ook de dagelijkse voorzieningen zijn dichtbij. Winkelcentrum Anklaar is vlakbij en wordt uitgebouwd tot een stadsdeelhart met meer winkels, een bibliotheek en medische voorzieningen. Hier heeft u alles bij de hand.

Bereikbaarheid:
Zuidbroek is goed bereikbaar met de auto. Afslag Apeldoorn Noord van de A50 is makkelijk te bereiken. Station Apeldoorn Ossenveld ligt op slechts een kwartiertje fietsen. Dus of u nu naar uw werk moet, voor een snelle boodschap naar het winkelcentrum of naar het centrum van Apeldoorn gaat voor een leuk restaurant: u bent snel en makkelijk uit en thuis.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Kindvriendelijke buurt

Apeldoorn

Lavendelstraat en Hollaenderstraat

Apeldoorn
Openbaar parkeren

Apeldoorn

Laan van Zuidbroek e.o.

Apeldoorn
Gelegen aan het water

Apeldoorn

Het Kasteel APP

Apeldoorn
Openbaar parkeren

Apeldoorn

Dagpauwoog

Apeldoorn

REBO Groep is aangesloten bij: