Apeldoorn

Het Kasteel EGW

Groene omgeving
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Het Kasteel EGW, Apeldoorn

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Fraai gelegen aan grote open groenvoorziening royale eengezinswoningen met achtertuin. Het complex bestaat uit 18 woningen waarvan enkele beschikken over een garage.

Kenmerken:
Adres: Het Kasteel 716 t/m 814
Soort woning: eengezinswoningen en 2/1 kapwoningen
Oppervlakte: 110 m2
Aantal kamers: 4 (3 slaapkamers)
Bouwjaar: 1996
Buitenruimte: achtertuin
Schuur/berging: vrijstaande berging of garage
Parkeerplaats: openbaar en enkele woningen beschikken over een garage
Bijzonderheden: enkele woningen beschikken over een zonneboiler.

Indeling:
U komt binnen via een royale hal deze geeft toegang tot toilet, meterkast en tuingericht woonkamer en open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en badkamer met douche en 2e toilet. Via een vaste trap komt u op de royale open zolderverdieping waar de wasmachineaansluiting en cv ketel zich bevinden.

Omgeving en voorzieningen:
De Apeldoornse wijk Woudhuis heeft verschillende scholen en het winkelcentrum in het nabij gelegen Osseveld biedt allerlei winkelvoorzieningen. Woudhuis ligt centraal, dicht bij de snelweg, heeft een aantal bushaltes en een treinstation. Nabij het station is onder meer gelegen winkelcentrum Het Fort en verderop Woonboulevard Apeldoorn. Het woongebied wordt deels begrensd door het natuurgebied en landgoed Woudhuis. De verschillende buurten in de wijk hebben een eigen uitstraling en woonsfeer. Woudhuis is een wijk die vooral jonge gezinnen trekt. Ook is de wijk populair bij mensen die van buitenaf naar Apeldoorn verhuizen.

Bereikbaarheid:
Woudhuis ligt centraal, dicht bij de snelweg (A1 - A50), heeft een aantal bushaltes en een treinstation. Station Apeldoorn Osseveld bedient voornamelijk de wijken Osseveld en Woudhuis. Het station heeft aan beide kanten van de spoorlijn een perron, waar voor iedere richting tweemaal per uur de stoptrein Apeldoorn – Deventer – Enschede stopt.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Inclusief parkeerplaats

Apeldoorn

Koninginnelaan

Apeldoorn
Nabij station

Apeldoorn

Molenstraat-Centrum

Apeldoorn
Gelegen aan het water

Apeldoorn

Het Kasteel APP

Apeldoorn
Mét garage

Apeldoorn

Distelvlinderlaan

Apeldoorn

REBO Groep is aangesloten bij: