Dieren

E. van Beinumlaan e.o.

Groene omgeving
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

E. van Beinumlaan e.o. , Dieren

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Wilt u wonen in een bosrijke omgeving nabij het centrum? Rustig gelegen eengezinswoningen aan de rand van Dieren met huurprijs vanaf € 850,00 per maand.

Kenmerken:
Soort woning: eengezinswoning
Oppervlakte: ca. 120 m²
Aantal kamers: 5
Bouwjaar: 1967
Buitenruimte: voor- en achtertuin
Schuur/berging: berging of garage
Parkeerplaats: openbaar

Bijzonderheden:
20 eengezinswoningen aan de Ed. van Beinumlaan 89 t/m 99, 113 t/m 123, P. van Anrooylaan 12 t/m 18, 52 t/m 58 te Dieren. Waarvan 15 woningen eveneens over een bijbehorende garage beschikken.

Huurprijs:
Huurprijs per maand: tussen € 850,50 - € 954,00 per maand (afhankelijk van type woning)

Indeling:
Via de voordeur komt u in de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de keuken en de woonkamer. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en een badkamer. De woningen hebben een vaste trap naar de 2e verdieping waar zich de 4e slaapkamer bevindt.

Afmetingen:
Woonkamer: ca. 30 m²
Keuken: ca. 8 m²
Slaapkamer 1: ca. 13 m²
Slaapkamer 2: ca. 17 m²
Slaapkamer 3: ca. 8 m²
Badkamer: ca. 6 m²
Slaapkamer 4: ca. 15 m²
Garage/berging Type A: ca. 20 m²

Omgeving en voorzieningen:
De woningen zijn gelegen aan de rand van Dieren in een rustige en groenrijke omgeving nabij het centrum. Op loopafstand komt u in een bosrijke omgeving. Het centrum van Dieren biedt alle nodige voorzieningen zoals diverse supermarkten, drogisterijen en kledingwinkels.
Dieren heeft een eigen treinstation waardoor de omliggende dorpen en steden goed bereikbaar zijn. In 15 minuten bent u met de auto bij knooppunt Velperbroek.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Mét garage

Dieren

Wilhelminaweg Garage

Dieren
Centrum

Dieren

Diderna

Dieren

REBO Groep is aangesloten bij: