Hilversum

Van Linschotenlaan | Belvedere

Luxe appartementen
Terug naar boven

Van Linschotenlaan | Belvedere , Hilversum

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

De prachtige appartementen beschikken over een balkon (of terras op de begane grond), een eigen parkeerplaats en een inpandige berging. De appartementen, verschillende in grootte van 64 – 126 m², beschikken over een luxe badkamer en keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur.

De kenmerken van de appartementen op een rij:
- luxe huurappartementen in de mediastad Hilversum
- woonoppervlaktes van 64 tot 126 m²
- 2 of 3 slaapkamers
- oppervlaktes balkon/terras van 9 tot 33 m²
- eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein
- compleet met luxe keuken en badkamer
- weids uitzicht over Hilversum of omliggende bossen en heide
- de voornaamste voorzieningen op loopafstand

De appartementen
De huurappartementen van Belvedere zijn verdeeld over 11 woonlagen, de indeling van elk appartement is uniek. Tevens is de architectuur van Belvedere uniek te noemen, aangezien het pand hoe hoger, hoe groter is. Wie een appartement huurt in Belvedere, woont straks zeer comfortabel aan de rand van Hilversum. Alle appartementen hebben namelijk een eigen parkeerplaats en een berging in de kelder van het pand.

Omgeving en voorzieningen
Hilversum heeft een sfeervol, ruim opgezet centrum met diverse horecagelegen, recreatieve voorzieningen en een groot aanbod aan diverse winkels. Tevens vindt u in de nabije omgeving afwisselende natuurgebieden en veel watersport mogelijkheden.

Belvedere is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De bushaltes voor lijn 1, 2, 5 en 6 liggen op loopafstand, tevens is het station Hilversum Sportpark binnen vijf minuten te bereiken. Per trein bent u in ongeveer 20 minuten in het centrum van Utrecht of Amsterdam.

Interesse in een appartement van Belvedere?
Ziet u zichzelf hier al wonen? U heeft nu de kans, de inschrijfperiode is inmiddels gestart! Om in aanmerking te komen dient u zich in te schrijven via de projectwebsite: www.hureninbelvedere.nl. Als uw inschrijving volledig en ondertekend is, zullen wij deze in behandeling nemen en contact met u opnemen.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Inclusief parkeerplaats

Hilversum

Julianalaan | De KROon

Hilversum

REBO Groep is aangesloten bij: