Maarssen

Duivenkamp

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis -
Conditie
bestaande bouw
Perceeloppervlakte
91m2
Aantal kamers
4
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Duivenkamp , Maarssen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

REBO Vastgoed Management B.V. beheert diverse eengezinswoningen aan de Duivenkamp 668 t/m 695, 761 t/m 911 in Maarssenbroek.

Het complex bestaat uit ruime eengezinswoningen met een vaste trap naar zolder. Enkele woningen beschikken over een carport.

Omgeving
De woningen liggen op korte afstand van het overdekte winkelcentrum van Maarssenbroek waarin zich zeer diverse winkels bevinden. Naast het winkelcentrum bevindt zich tevens het centrale station van Maarssen.
Maarssenbroek bevindt zich in het midden van het land in de provincie Utrecht. De woningen in Maarssenbroek zijn goed bereikbaar met de auto. Maarssenbroek ligt langs de A2.
Ook het centrum van Utrecht is vanuit Maarssenbroek met de auto binnen 15 minuten te bereiken. Oftewel, een ideale locatie.

Indeling van de eengezinswoningen aan de Duivenkamp
U komt binnen via de entree. Hier treft u de trap naar de eerste verdieping en het toilet.
De woonkamer (25 m²) bevindt zich aan de tuinzijde van de woning.
Aansluitend aan de woonkamer treft u de halfopen keuken met uitzicht op de straat. De laatste jaren zijn deze gerenoveerd.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers (12 m², 13m² en 9,5 m²).
De badkamer is in de meeste woningen voorzien van ligbad, vaste wastafel en tweede toilet. Ook deze is door de laatste jaren heen gerenoveerd.
Via de vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Hier vindt u een vierde slaapkamer (11 m²).

De woningen beschikken over een ruime tuin. Deze bevindt zich aan de woonkamerzijde van de woning. Diverse woningen beschikken tevens over een ruime voortuin. Elke woning beschikt over een fietsenberging aan de voorkant of aan de achterzijde van de woning.

Bijzonderheden
- De keuken, toilet en badkamer zijn door de laatste jaren heen geheel gerenoveerd.
- Veel woningen beschikken over parkeren op eigen terrein.
- Volop parkeermogelijkheden in de wijk.
- Bouwjaar 1976.
- De woningen in dit complex zijn voorzien van zonnepanelen.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij winkelcentrum

Maarssen

Bisonspoor 'De Vechtse'

Maarssen
Gelegen aan het water

Maarssen

Waterstede

Maarssen

REBO Groep is aangesloten bij: