Odijk

Gaspeldoorn

Kindvriendelijke buurt
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Perceeloppervlakte
99m2
Aantal kamers
5
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Gaspeldoorn , Odijk

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

REBO Vastgoed Management B.V. beheert het onderhavige complex in Odijk. De woningen zijn gelegen aan de Gaspeldoorn 2, 4 t/m 33 & 35 (even en oneven nummers). Het complex bestaat uit een 32-tal eengezinswoningen. Het bouwjaar is 1980.

De woningen zijn gelegen in een straat waar de bomen in de lente met hun prachtige bloesems de sfeer bepalen.
Met een ruime woonkamer, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, een ruime zolderkamer op de 2e verdieping, 2 badkamers en een bijkeuken op de begane grond zijn de woningen ruim van opzet.
De sfeer van de woonkamer wordt uitgesproken door de openhaard. In de koude winter brengt dit op een gezellige manier de warmte binnenshuis.

Koken doet u in de halfopen hoekkeuken, eventueel voorzien van inbouwapparatuur. Deze keuken is afgesloten door middel van een barretje, waardoor u contact met uw gezinsleden in de woonkamer kunt houden.
De woningen bevatten twee badkamers. Eén badkamer is voorzien van bad. Deze is vanuit de grote slaapkamer te bereiken.
Houdt u meer van een douche? Deze vindt u op de tweede verdieping van de woning.

De woningen beschikken over een ruime tuin welke vanuit de woonkamer middels een schuifpui te bereiken is, maar ook via een deur vanuit de bijkeuken.

Indeling:
Begane grond
- entree, hal en toiletruimte
- royale woonkamer met openhaard
- half open keuken, eventueel voorzien van inbouwapparatuur
- bijkeuken annex berging

Eerste verdieping
- 3 slaapkamers
- badkamer met ligbad
- separaat 2e toilet op de verdieping

Vaste trap naar zolder
- vierde slaapkamer
- opbergruimte
- doucheruimte met vaste wastafel
- opstelruimte CV ketel

Inschrijfvoorwaarden:
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4,5 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 800,00 per maand is het vereiste inkomen: 4,5 x € 800,00 = € 3.600,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- Geheel vrije vestiging.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?
1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Luxe appartementen

Odijk

Johan Uten Boomgaarterf

Odijk

REBO Groep is aangesloten bij: