Utrecht

Operettelaan

Luxe appartementen
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Operettelaan , Utrecht

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

REBO Vastgoed Management B.V. beheert het complex gelegen aan de Operettelaan 663 t/m 725 (o) te Utrecht. De 22 3-kamerappartementen bevinden zich in de wijk Leidsche Rijn. Het gebouw omvat een laag- en hoogbouwsegment waarin zowel koopappartementen als huurappartementen aanwezig zijn. De toren bevat 19 verdiepingen en bestaat uit 45 appartementen. De 22 luxe huurappartementen bevinden zich op de 2e tot en met 12e etage van deze toren. De etages 2 tot en met 12 omvatten telkens twee huurappartementen.

De appartementen zijn middels een lift bereikbaar. Alle huurappartementen hebben een ruime living met balkon. Vanuit hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving. Alle appartementen hebben een bijzonder luxe opleveringsniveau. Dit vindt u terug in bijvoorbeeld de keuken. Deze is voorzien van inbouwapparatuur van Atag. U vindt hier een combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat en een afzuigkap. De badkamer is voorzien van een kunststof badkuip, een aparte douchehoek en een wastafel. Alle kranen zijn thermosstatische mengkranen. De badkamer is betegeld tot aan het plafond.

Per appartement is er een parkeerplaats beschikbaar in de parkeerkelder. Hier vindt u tevens de (fiets)bergingen. Levendigheid vindt u in en om het gebouw. Zo vindt u op de begane grond en eerste verdieping van de toren een kinderdagverblijf, basisschool en diverse kantoren. Het winkelcentrum, scholen, sportverenigingen, openbaar vervoer en medische zorg zijn vindbaar op korte afstand van de appartementen. Tevens zijn de appartmenten gelegen nabij het Maxima Park.

Bijzonderheden:
- Eigen parkeerplaats;
- Videofooninstallatie aanwezig;
- Lift aanwezig.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  1. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  1. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Utrecht

Zijdebalen IV

Utrecht
Balkon op het zuiden

Utrecht

Herbert Kawanstraat e.o.

Utrecht
Kindvriendelijke buurt

Utrecht

Eerste Westerparklaan e.o.

Utrecht
Inclusief parkeerplaats

Utrecht

Amerikalaan 'Het Kompas'

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: