Utrecht

Veemarkt City

Luxe appartementen
Woonhuis - Appartement Appartement
Conditie
Perceeloppervlakte
64m2
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Veemarkt City , Utrecht

Duurzaam wonen, vlakbij het centrum van Utrecht
Veemarkt is een unieke, levendige en duurzame wijk met meer dan 600 woningen op het voormalige Veemarktterrein, vlakbij het centrum van Utrecht.
De wijk bestaat uit een kring van bouwblokken rond een centraal gelegen binnengebied: Het Plateau. In de wijk Veemarkt vind je 65 duurzame appartementen in de vrije sector huur. De woningen variëren in oppervlakte van circa 64 tot 85 m² en liggen aan het Lusitanopad en de Oldenburgerstraat.

Kenmerken van Veemarkt City
Aantal woningen: 65 appartementen
Woonoppervlakte: ca. 64 - 85 m²
Aantal slaapkamers: 2 slaapkamers
Opgeleverd: 2016

Veemarkt ligt perfect. Voor boodschappen kun je terecht in winkelcentrum De Gaard. In de buurt vind je diverse voorzieningen waaronder scholen, kinderopvang en diverse sportgelegenheden. Praktisch om de hoek ligt het Griftpark. Maar ook de Utrechtse Heuvelrug is vlakbij.

Het levendige, historische centrum van Utrecht ligt op slechts 10 minuten fietsen. En vanaf het Centraal Station in Utrecht kun je overal naartoe. Veemarkt heeft zelf ook een eigen bushalte. Tenslotte ligt Veemarkt vlakbij de A2 en de A27.

Omschrijving
De 65 appartementen hebben een ruime woonkamer met een schuifdeur naar de eigen buitenruimte; een balkon of terras. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Er zijn 2 slaapkamers. De badkamer heeft een douche en een wastafel. Elke woning heeft zowel een berging in de woning als op de begane grond of 1e verdieping. De appartementen hebben een galerijontsluiting. Op de begane grond bevindt zich de gemeenschappelijke fietsenberging.

De woningen zijn allemaal duurzaam en spaarzaam door toepassing van diverse duurzame voorzieningen, waaronder zonnepanelen op het dak. Deze voorzieningen dragen bij aan een gezonder milieu en zorgen voor lagere energielasten voor de bewoners.

Het appartementengebouw telt 6 verdiepingen. Bij de bouw is gebruikt gemaakt van robuuste gevelstenen met een lichte tint. De gevelkozijnen zijn verdekt gedetailleerd. Met de keuze van de materialen en kleuren wordt een verwijzing gemaakt naar het industriële karakter van de veemarkthallen die vroeger op dit terrein hebben gestaan. De appartementen hebben op de begane grond van het complex de beschikbaarheid over eigen parkeerplaatsen op een gezamenlijk binnenterrein. Boven dit terrein is ter verfraaiing van het geheel een pergola constructie met daktuin aangelegd.

Hoog Catharijne
Veemarkt is een unieke, levendige en duurzame wijk met meer dan 600 woningen op het voormalige Veemarktterrein, vlakbij het centrum van Utrecht.De wijk bestaat uit een kring van bouwblokken rond een centraal gelegen binnengebied: Het Plateau. In Veemarkt vind je 65 duurzame appartementen in de vrije sector huur. De woningen variëren in oppervlakte van circa 64 tot 85 m²

Historische centrum Utrecht
In de Utrechtse binnenstad valt genoeg te ontdekken. Zo kun je hier bijvoorbeeld heerlijk winkelen of flaneren langs de vele terrasjes aan de grachten. Een van de leukste winkelgebieden is De 7 Straatjes, met kleine unieke winkeltjes en speciaalzaken. Bezoek bijvoorbeeld de Zadelstraat en Oudkerkhof in de historische binnenstad en snuffel lekker rond in de vele modezaken, boetiekjes, kadowinkels, kunstgaleries en delicatessenzaken. Of maak een stadswandeling en vergeet dat je middenin de stad bent. Verstopte hofjes, prachtige tuinen en smalle steegjes genoeg. En vergeet niet een bezoek te brengen aan de Domtoren, het Catharijneconvent of het Centraal Museum

Amelisweerd en Rhijnauwen
In de bossen van Amelisweerd en Rhijnauwen kun je eindeloos verdwalen. Dit natuurgebied ligt niet ver van het centrum en is daarom ideaal om de drukte van de stad te ontvluchten. Via zowel verharde als onverharde paden loop je door een afwisselende groene omgeving, waarbij je mogelijk ook nog reeën en reigers spot.

Inschrijven voor Veemarkt City
De inschrijving voor de beschikbare woningen binnen dit complex verloopt via de externe omgeving van wonenbijbouwinvest.nl. Voor meer informatie en om in aanmerking te komen voor een woning klikt u op de button Inschrijven. Let op! U schrijft zich hiermee alleen in voor de woningen in eigendom van Bouwinvest. Om in aanmerking te komen voor het overige woningaanbod van REBO Huurwoning dient u zich hier in te schrijven.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Eigen parkeerplaats

Utrecht

Veemarkt Portiek

Utrecht
Inclusief parkeerplaats

Utrecht

Terweijde Zuid

Utrecht
Luxe appartementen

Utrecht

Operettelaan

Utrecht
Groene omgeving

Utrecht

Tuinpark II

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: