Veenendaal

Kerkewijk 31

Nabij station
Woonhuis - Appartement
Conditie
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Kerkewijk 31 , Veenendaal

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Veenendaal is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.

Veenendaal is goed te bereiken via de A12 en ligt aan de rand van de Utrechtse heuvelrug. Veenendaal ligt aan de A12 tussen Utrecht en Arnhem. De N233 verbindt Veenendaal via de Rijnbrug bij Rhenen met de A15. Hierdoor heeft het een centrale ligging en is daardoor een aantrekkelijke vestigingsplaats. Ook met het openbaar vervoer is Veenendaal goed bereikbaar middels bus of trein.

In de directe omgeving bevinden zich diverse bushaltes en het treinstation Veenendaal-Centrum.Naast de markt en de hoofdstraat als winkelcentrum zijn er nog diverse aangrenzende centra zoals Corridor Passage en Scheepjeshof. Hier treft u alle voorzieningen als winkels en horeca.

Ook het theater treft u op loopafstand.Voor sport en recreatie mogelijkheden kunt u in Veenendaal ook prima terecht. Naast Zwembad De Vallei zijn er diverse (sport) verenigingen waarbij u zich kunt aansluiten.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Centrum

Veenendaal

Tuinstraat | 'Het Stempel'

Veenendaal
Groene omgeving

Veenendaal

Koningin Maximasingel, Prinses Amaliasingel, Prinses Arianelaan, Prinses Alexialaan

Veenendaal
Energiezuinig

Veenendaal

Zuivelstraat, Uiverstraat, Ambachstraat

Veenendaal

REBO Groep is aangesloten bij: