Amersfoort

Amsterdamseweg 16 A1 t/m 16 P5

Nabij centrum
Terug naar boven

Amsterdamseweg 16 A1 t/m 16 P5 , Amersfoort

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In beheer: 58 appartementen nabij het historische centrum van Amersfoort. De sportschool om de hoek en de Pathé bioscoop zichtbaar vanuit uw raam. Voor uw boodschappen staat u binnen enkele minuten zo op het Eemplein, vanwaar u de boten in de Eemhaven kan zien liggen. En kent u het nieuwe stadsterras al? Een heerlijke plek om in de zomer een drankje te doen.
Wonen in een 3- of 4 kamer appartement met parkeerplaats aan de Amsterdamseweg in Amersfoort. Een fijne plek om te wonen.
 
Villa Eemhorst
-         Amsterdamseweg 16 A1 t/m 16 P5
-         58 appartementen verdeeld over 7 woonlagen
-         9 verschillende types
-         2 tot 3 slaapkamers
-         Woonoppervlakte: 72 m2 t/m 92 m2
-         Bouwjaar 2018/2019
-         Buitenruimte: serre, balkon, terras of loggia
-         Diverse zonliggingen
-         Energielabel: A
-         Individuele berging aanwezig
-         Gezamenlijke fietsenberging aanwezig
-         Individuele parkeerplaats in de parkeerkelder of buiten het gebouw
-         Doelgroep huurders: divers
-         Regelmatig beschikbaar

Bijzonderheden
Een jong complex
Nabij o.a. de historische binnenstad, Centraal Station, Eemplein en Eemhaven
Complete keuken met inbouwapparatuur
Centraal in het land gelegen

De appartementen
Villa Eemhorst: Een modern gebouw met een warme tint gevelsteen en grote ramen. Iedereen heeft een eigen parkeerplaats voor de deur of in de parkeerkelder.
Over de 7 woonlagen van Villa Eemhorst zijn 58 luxe appartementen verdeeld. Niet alle appartementen zijn hetzelfde. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 72 m2 tot 92 m² en de ligging verschilt. Elk appartement heeft 2 of 3 slaapkamers en een fijne buitenruimte in de vorm van een serre, balkon, terras of loggia.
Door de laatste bouwtechnieken zijn de appartementen heel comfortabel. De luxe keuken van Bribus met Atag-apparatuur maakt koken leuk en in de comfortabele badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet komt u tot rust en doet u nieuwe energie op.

Locatie Villa Eemhorst
Villa Eemhorst staat aan de Amsterdamseweg in Amersfoort. Om precies te zijn ter hoogte van de Geldersestraat. Een echte fijne woonplek. Niet alleen omdat u in het hart van Nederland leeft, maar ook omdat u om de hoek van het Eemplein met zijn Eemhaven én het historische centrum van Amersfoort woont.
Amersfoort heeft een oud en gezellig hart en de markt op zaterdag mag u zeker niet missen. Uitgaan, culinair genieten, een middag uitgebreid shoppen of een voorstelling bijwonen. Het kan hier allemaal. Ook dicht bij huis. Aan het Eemplein vindt u naast een aantal gezellige restaurants mét terras, een Pathé bioscoop en Kunsthal KAdE. Ook kunt u hier terecht voor de dagelijkse boodschappen. Verder is er een bibliotheek en zijn er diverse scholen in de buurt, van basisonderwijs tot Hogeschool Utrecht. Sport u graag? Dan zit u goed in Villa Eemhorst. In de buurt zitten diverse sportscholen, zoals Fit For Free of Basic Fit.
Wie in Amersfoort woont, leeft in een prachtig deel van Nederland. Op de Utrechtse Heuvelrug om precies te zijn. En dat betekent dat er in de buurt volop recreatiemogelijkheden zijn. Spring op de fiets naar Dierenpark Amersfoort en trap even door naar de voormalige Vliegbasis Soesterberg of de Soesterduinen.
Kortom winkels, horeca, cultuur en natuur zijn altijd binnen handbereik.

Ligging
Het fijne van Amersfoort is niet alleen de gezelligheid, maar ook de centrale ligging in Nederland. Vanaf Villa Eemhorst rijd je in 20 minuten naar Utrecht en Hilversum. Amsterdam en Apeldoorn bereikt u met 40 minuten. Reist u met het openbaar vervoer, dan fietst u binnen enkele minuten zo naar het Centraal Station Amersfoort en praktisch voor de deur stopt de bus.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
    2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
    3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken. Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.
Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Prachtig uitzicht

Amersfoort

De Bosuil 144 t/m 330

Amersfoort
Nabij station

Amersfoort

Piet Mondriaanlaan 213 t/m 333

Amersfoort
Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Middellandse Zee e.o.

Amersfoort
Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Bodenmeer 1 t/m 55

Amersfoort

REBO Groep is aangesloten bij: