Amersfoort

Glorie van Hollandgaarde, Dubbele Bellefleur, B. Bellefleur

Groene omgeving
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Perceeloppervlakte
74m2
Aantal kamers
4
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Glorie van Hollandgaarde, Dubbele Bellefleur, B. Bellefleur , Amersfoort

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In beheer: 29 knusse eengezinswoningen met speelse indeling. De woningen zijn gelegen in een autovrije groene straat waar de bomen in de lente volop in bloei staan. De woningen zijn gelegen in de wijk Nieuwland.

Kenmerken
- Adressen: Dubbele Bellefleur 2 t/m 14 (even nummers), Glorie van Hollandgaarde 2 t/m 26 (even nummers), Bataafse Bellefleur 1 t/m 17 (oneven nummers)
- 29 eengezinswoningen
- Wijk: Nieuwland
- Woonoppervlakte: 109 -118 m²
- 4 kamers, 3 slaapkamers
- Bouwjaar 1996
- Voor- en achtertuin aanwezig,
- Achtertuin gelegen op zuidwesten
- Berging aanwezig
- Openbaar parkeren
- Doelgroep huurders: divers
- Af en toe beschikbaar

Bijzonderheden:
Autovrije straat
Gelegen aan groen pad
Dichte keuken
Tuin gelegen op het zuidwesten
Nabij uitvalsweg A1 en N199

De woningen
De woningen kenmerken zich door de speelse indeling.
U komt de woningen binnen via de hal. Vanuit de hal kunt u direct de afgesloten keuken betreden (11 m²). De keuken is voorzien van oven, gaskookplaat en afzuigkap.
Vanuit de keuken heeft u zicht op de voortuin en het groene plantsoentje welke aan de tuin van de overburen grenst.
Vanuit de keuken, maar tevens vanuit de hal, betreedt u de lichte woonkamer. Van de keuken naar de woonkamer komt u de rechte trap tegen welke u naar de eerste verdieping brengt.
Vanuit de knusse woonkamer (23m²) betreedt u middels openslaande deuren de zonnig gelegen achtertuin. In de tuin bevindt zich de berging.
Verschillende hoekwoningen zijn voorzien van erker. Dit geeft veel licht en ruimte in de woonkamer of keuken.
Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en de badkamer. In de badkamer vindt u een douche, wastafel en eventueel een 2e toilet.
Een vaste trap brengt u naar de zolder.

Locatie
Wonen in een straat die straalt in de lente. Autoluw, groen en waar de bomen in de lente volop in bloei staan. Een fijne plek om thuis te komen.
De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk. In 4 minuutjes bent u met de fiets in het winkelcentrum. Scholen en uitvalswegen zoals de A1 richting Amsterdam en Apeldoorn zijn in de buurt.
En gaat u nu linksom of rechtsom Amersfoort heen. Binnen 16 minuten bent u met de auto in het sfeervolle historische centrum van Amersfoort.
Bent u afhankelijk van de trein? In 15 minuten fiets u naar station Schothorst.
Bent u een echte wandelaar? Steek de N199 over en u bevindt zich in het landelijke Hoogland-West. Een mooie groene omgeving waar altijd wat te zien is.

Ligging
De woningen zijn gelegen in de wijk Nieuwland. Een wijk aan de rand van Amersfoort-Noord. 
Amersfoort. Gelegen in het midden van het land. Een goed uitvalsbasis om diverse plaatsen in Nederland makkelijk te bereiken.   
De A1 is nabij. Vanuit hier rijdt u zo door naar de A28.

Interesse?

Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken. Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.
Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Prachtig uitzicht

Amersfoort

De Bosuil 144 t/m 330

Amersfoort
Nabij station

Amersfoort

Piet Mondriaanlaan 213 t/m 333

Amersfoort
Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Middellandse Zee e.o.

Amersfoort
Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Baak van Petten e.o.

Amersfoort

REBO Groep is aangesloten bij: