Amersfoort

Bodenmeer 1 t/m 55

Kindvriendelijke buurt
Terug naar boven

Bodenmeer 1 t/m 55 , Amersfoort

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Wonen aan het water, op een eiland en in een ‘burcht’. Het klinkt als een sprookje. Maar het kan in één van de 43 sfeervolle energiezuinige eengezinswoningen in het project Eiland 4 in Amersfoort. De woningen zijn gelegen in de populaire en kindvriendelijke wijk Vathorst. De diverse woningen beschikken over 3 tot 6 slaapkamers en kijken allen uit op het water.

Kenmerken
- Projectnaam: Eiland 4
- Adres: Bodenmeer 1 t/m 30 (even en oneven), 31 t/m 55 (oneven)
- Wijk: Vathorst
- 43 eengezinswoningen verdeeld over 4 woonblokken
- Diverse type woningen
- 3 tot 6 slaapkamers
- Woonoppervlakte: 111 m² t/m 138 m²
- Kaveloppervlakte: 94 m² t/m 137 m²
- Bouwjaar: 2016
- Tuinligging: divers, N / W / O / Z
- Energielabel: A
- Berging aanwezig
- Parkeren in een hof
- Doelgroep huurders: divers
- Regelmatig beschikbaar

Bijzonderheden
Op een ‘eiland’ gelegen, omgeven door water;
Energiezuinige woningen met individuele WKO installatie en zonnepanelen;
Luxe keuken voorzien van composiet aanrechtblad en inbouwapparatuur;
Gelegen in het hart van Vathorst;
Kindvriendelijke en levendige wijk;
Nabij Strand Vathorst, winkelcentra, scholen etc.

De woningen
Middels een Delfts stoepje langs het water bereikt u de voorkant van de woningen.
U komt de woning binnen in de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.
De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde van de woning. In de woonkamer treft u de trapkast.
De witte luxe Bribus keuken is aan de woonkamer gelegen. De opstelling van de keuken is afhankelijk van het type woning. Wel beschikken ze allen over een zwart composiet aanrechtblad wat de keuken een luxe uitstraling geeft. Daarnaast beschikt de keuken over Atag inbouwapparatuur zoals afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, keramische kookplaat, en multifunctionele oven met magnetron. Vanuit de keuken kijkt u uit over het water en bijbehorend groen.
Via de woonkamer heeft u toegang tot de tuin. De tuinligging verschilt per woonblok. Hier treft u een houten berging.
Drie slaapkamers vindt u op de 1e verdieping van de woning. Ook treft u hier de badkamer. De badkamer is uitgevoerd met douchehoek voorzien van glazen deur, dubbele wastafel, toilet en elektrische radiator.
Op de zolder kunt u uw wasmachine en droger kwijt.
De hoekwoningen van blok 1,2 en 4 beschikken over 3 extra slaapkamers op de tweede verdieping waardoor deze over wel 6 slaapkamers beschikken.
De woningen worden “EPC = 0” gebouwd. De woningen zijn voorzien van een combi warmtepomp die wordt gevoed door een individuele WKO (warmte koude opslag). Alle woningen hebben zonnepanelen op het dak, variërend van 15 tot 21 per woning.

Locatie Eiland 4
Eiland 4 is onderdeel van het ‘eilandenrijk’ gelegen in De Bron in de wijk Vathorst.
Het ‘eilandenrijk’ bestaat uit 4 projecten verdeeld over 4 eilanden, omgeven door water. Ieder eiland is uniek maar samen vormen ze een geheel door het Hollandse Landschap als thema.
De woningen gelegen op Eiland 4 ogen als een Burcht. De voorzijde van de woningen zijn gelegen aan het water. De tuinen liggen in een hof.
Binnen in het hof zijn de openbare parkeerplaatsen gelegen.

Vathorst is een aangenaam frisse jonge wijk, met een centraal Waterhart, culturele voorzieningen en volwassen groen.
Er zijn veel speelvoorzieningen voor de jeugd aanwezig. De wijk beschikt over een NS station en o.a. een voetbal-en hockeyvereniging. Nabij de woningen is het winkelcentrum gelegen met winkels zoals de Albert Heijn, HEMA, Kruidvat, Etos etc..
Scholen voor voortgezet- en basisonderwijs zijn te vinden in de wijk.
Veel jonge gezinnen hebben zich al gevestigd in de wijk.

Ligging
Vathorst, de nieuwste wijk van Amersfoort. In 15 minuten staat u met uw auto in het centrum van Amersfoort, en in 21 minuten bent u hier met de fiets.
Rij de wijk uit en u bevindt zich op de A28 of de A1. Een mooie plek, in het midden van het land van waaruit u alle kanten op kan. Stad, natuur, cultuur. Alles is binnen handbereik.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
    2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
    3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken. Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.
Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Prachtig uitzicht

Amersfoort

De Bosuil 144 t/m 330

Amersfoort
Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Wijdeveldstraat, L.C. van der Vlugtstraat, Duikererf

Amersfoort
Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Oostzee, Arabische zee, Groenlandzee, Ierse zee

Amersfoort
Kindvriendelijke buurt

Amersfoort

Middellandse Zee e.o.

Amersfoort

REBO Groep is aangesloten bij: