Wageningen

Noweestraat appartementen

Groene omgeving
Woonhuis - appartement
Conditie
Perceeloppervlakte
98m2
Aantal kamers
3
Aantal verdiepingen
3
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Noweestraat appartementen , Wageningen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

In een jonge wijk, aan de rand van Wageningen, uitkijkend over een natuurgebied, treft u leuke, verrassende, ruime 3-kamerappartementen.

Kenmerken
- Adres: Noweestraat 29 – 33 (oneven) en 41 – 45 (oneven)
- Wijk: Wageningen-Noordwest
- Aantal appartementen: 6
- Woonoppervlakte: ca. 108 m²
- 3 kamers, 2 slaapkamers
- Bouwjaar 2007
- Balkon (1e en 2e etage) of tuin (BG) aanwezig
- Berging aanwezig
- Openbaar parkeren
- Huurprijs per maand: vanaf € 780,00
- Servicekosten: € 55,00 per maand

Bijzonderheden:
In groene omgeving gelegen
Ruime appartementen
Voorzieningen in de nabije omgeving

De appartementen
Het complex is gelegen aan de Noweestraat 29 t/m 33 (oneven), en 41 t/m 45 (oneven) te Wageningen. Het complex bestaat uit een 6-tal appartementen welke eind 2007 zijn opgeleverd. De appartementen liggen in Wageningen Noordwest, een jonge wijk met ca 4500 bewoners. De appartementen zijn zeer ruim opgezet. Per verdieping vindt u één appartement. Het kleinschalige complex bevat 2 verdiepingen.

Indeling appartementen:
Entree, hal en toiletruimte, royale woonkamer (ca 50m²) aan de voorzijde met een open keuken aan de achterzijde van het appartement. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: keramische kookplaat, vlakscherm afzuigkap, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. De woonruimte is verdeeld in een zitgedeelte en een eet-gedeelte. Aan de keuken grenst een afsluitbare bijkeuken welke is voorzien van een wasmachine aansluiting.
De appartementen op de begane grond hebben vanuit de bijkeuken toegang tot de tuin waar tevens een berging aanwezig. De appartementen op de verdieping hebben vanuit de woonkamer toeging tot het ruime balkon van ca 9m².
Alle appartementen hebben twee slaapkamers (ca 23m² en 16m²) en een zeer ruime badkamer (10m²) welke is voorzien van een ligbad, separate douche, vaste wastafel en tweede toilet.
Op de begane grond is een fietsenberging aanwezig.

Omgeving en voorzieningen
De moderne buitenwijk Wageningen Noordwest, ligt verscholen tussen het centrum en een uitgestrekt natuurgebied. De terrasjes in het centrum liggen op een steenworp afstand. En voor een stevige wandeling of een frisse fietstocht in het uitgestrekte groen, hoeft niet in de te worden gestapt.
De wijk ‘Noordwest’ beschikt over basisscholen, kinderopvang en mooie speeltuintjes. Kortom, een vriendelijke wijk voor kinderen. Daarnaast vindt u in het centrum van de wijk een kleinschalig winkelcentrum met onder meer een supermarkt. Aan de rand van de wijk bevinden zich bushaltes.

Voorwaarden:
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier. Deze vindt u op onze website.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4,5 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 700,00 per maand is het vereiste inkomen: 4,5 x € 700,00 = € 3.150,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Wageningen

Noweestraat woningen

Wageningen
Nabij centrum

Wageningen

Mouterijnoort

Wageningen
Eigen parkeerplaats

Wageningen

Morfelden-Walldorfplein e.o.

Wageningen
Eigen parkeerplaats

Wageningen

Morfelden Walldorfplein

Wageningen

REBO Groep is aangesloten bij: