Wageningen

Noweestraat woningen

Groene omgeving
Woonhuis - Eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Perceeloppervlakte
80m2
Aantal kamers
4
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Noweestraat woningen , Wageningen

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

REBO Vastgoed Management BV beheert het onderhavige complex gelegen te Wageningen. De woningen zijn gelegen aan de Noweestraat 14 t/m 45, Pad van Witte Veder 24 en Laantje van Erik 23. Het complex bestaat uit een 12-tal appartementen en een 16-tal eengezinswoningen. De woningen liggen in Wageningen Noordwest, een jonge wijk met ca 4500 bewoners. Het complex is eind 2007 opgeleverd.

Wij bespreken de woningen.
Houdt u van de natuur? De woningen bevinden zich aan de rand van de wijk. Aan het eind van deze nette straat kijkt u weids uit over het uitgestrekte natuurgebied.
Met kinderen is er in de buurt volop rekening gehouden. Diverse speelvoorzieningen zijn in de nabijheid.
De woningen beschikken over een klein voortuintje en een achtertuin.
Er zijn drie type eengezinswoningen, Hoekwoning type A- en type B en tussenwoningen.

Indeling type A:
Op de begane grond heeft u de entree, hal en toiletruimte, onder de trap is een kastruimte welke vanuit de woonkamer te bereiken is.
De royale woonkamer is aan de voorzijde gelegen met een open keuken aan de achterzijde welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur als: keramische kookplaat, vlakscherm afzuigkap, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin.
Naast de woning bevindt zich de garage met een tweede deur naar de tuin.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig en een badkamer welke is voorzien van een ligbad, separate douche, vaste wastafel en tweede toilet.
Met de vaste trap bereikt u de zolderverdieping met een overloop waar tevens de wasmachine aansluiting aanwezig is en een vierde ruime slaapkamer.

Indeling hoekwoning type B en tussenwoningen:
Op de begane grond heeft u de entree, hal en toiletruimte, onder de trap is een kastruimte welke vanuit de woonkamer te bereiken is.
De royale woonkamer is aan de achterzijde gelegen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tuin. De open keuken aan de voorzijde is voorzien van diverse inbouwapparatuur als: keramische kookplaat, vlakscherm afzuigkap, koel-/vriescombinatie en vaatwasser.
Alleen bij de woningen van type B heeft u naast de woning een garage met nog een deur naar de tuin.
Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig en een badkamer welke is voorzien van een separate douche, vaste wastafel en tweede toilet.
Met de vaste trap bereikt u de zolderverdieping met een overloop waar tevens de wasmachine aansluiting aanwezig is en een derde slaapkamer met openslaande deuren naar het dakterras.

Inschrijfvoorwaarden:
De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor één van deze huurwoningen zijn als volgt:
- U dient zich in te schrijven bij REBO Vastgoed Management B.V. door middel van het inschrijfformulier.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 5 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 800,00 per maand is het vereiste inkomen: 5 x € 800,00 = € 4.000,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Groene omgeving

Wageningen

Noweestraat appartementen

Wageningen
Nabij centrum

Wageningen

Nieuw Kortenoord

Wageningen
Nabij centrum

Wageningen

Mouterijnoort

Wageningen
Eigen parkeerplaats

Wageningen

Morfelden Walldorfplein

Wageningen

REBO Groep is aangesloten bij: