Arnhem

Castorstraat e.o.

Nabij station
Woonhuis - eengezinswoning
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Castorstraat e.o. , Arnhem

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Luxe eengezinswoningen in het centrum van Schuytgraaf! Huren in Schuytgraaf-Centrum betekent een geweldige combinatie van wonen in het groen, in een jonge, gewilde wijk.

Kenmerken:
Soort woning: eengezinswoningen
Oppervlakte: Variërend van 122 m² tot 143 m²
Aantal kamers: 4/5 (3/4 slaapkamers)
Bouwjaar: 2016
Ligging buitenruimte: divers
Schuur/berging: houten berging
Bijzonderheden: Luxe keuken

Indeling:
Op de begane grond treft u de woonkamer aan met de keuken. De luxe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en koel-vriescombinatie. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tuin, de tuin is voorzien van een houten berging. 

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers gesitueerd en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, een bad, een wastafel en een tweede toilet. Via de vaste trap bereikt u de open zolderverdieping met dakraam en opstelplaats voor wasmachine en droger.

Huurprijs:
Huurprijs per maand vanaf: € 945,00

De woningen zijn gelegen aan Auroraplantsoen 2 t/m 22A (even), Boreasplantsoen 1 t/m 21A (oneven), Castorstraat 35 t/m 47 (oneven), Orpheusstraat 4 t/m 14 (even) te Arnhem. De woningen onderscheiden zich in diverse types en zijn gelegen in een sfeervol hofje.

*Foto(s) tonen een impressie van het complex;

Afmetingen:
Woonkamer: ca. 26 m²
Keuken: ca. 11 m²
Slaapkamer 1: ca. 15 m²
Slaapkamer 2: ca. 9 m²
Slaapkamer 3: ca. 8 m²
Badkamer: ca. 6 m²
Zolder: ca. 33 m²

Omgeving en voorzieningen:
De woningen zijn gelegen in het zuidelijke deel van Schuytgraaf welke deel uit maakt van Schuytgraaf-Centrum. In een jonge, gewilde wijk tussen Arnhem en Driel. Deze wijk heeft de meeste voorzieningen in de buurt zoals het nieuw gebouwde winkelcentrum en een treinstation. Tevens is er een multifunctioneel centrum Ombibus, in deze brede school zijn o.a. een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang, consultatiebureau, het wijkcentrum en een jongerencentrum gevestigd. De wijk kent een grote diversiteit aan bebouwing en doet intiem en dorps aan. Het heeft een stedelijke uitstraling in de stijl van de ‘Amsterdamse School’.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Arnhem alsmede dat van Nijmegen zijn met het openbaar vervoer en met de auto goed bereikbaar. Vanuit de wijk is er een goede verbinding met de A325 en A50. Het NS-station Arnhem-Zuid ligt op 5-minuten loopafstand.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
  2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
  3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.

 Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Gelegen aan het water

Arnhem

Het Haam e.o.

Arnhem
Groene omgeving

Arnhem

Nieuwe A

Arnhem
Centrum

Arnhem

Hemelrijk e.o.

Arnhem
Eigen parkeerplaats

Arnhem

Groningensingel

Arnhem

REBO Groep is aangesloten bij: