Arnhem

Velperparc

Nabij centrum
Woonhuis - Huurwoning Appartement
Conditie
bestaand
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Velperparc , Arnhem

Velperparc
Wonen in de ruime appartementen van Velperparc vlakbij het centrum van Arnhem. Gelegen in de groene, parkachtige omgeving van Molenbeke. De appartementen hebben aan de voorkant vrij uitzicht.

De 36 lichte en hoogwaardig afgewerkte appartementen van Velperparc variëren in grootte van 72 tot 110 m², verdeeld over 4 verdiepingen. Het appartementencomplex heeft een gevel met balkons gericht op het noordoosten en een gevel gericht op het zuiden. Alle appartementen bevatten kamerhoge ramen aan de voorkant. De woningen liggen aan de Novahof.

Kenmerken van Velperparc
Aantal woningen: 36 appartementen
Woonoppervlakte: ca. 72 - 110 m²
Aantal slaapkamers: 1 of 2 slaapkamers
Opgeleverd: 2019

Vlakbij het centrum, maar omgeven door bomen
Velperparc staat op het voormalige Enka-terrein dat nu is omgevormd tot een prachtige woonomgeving. De appartementen zijn gelegen in de groene, parkachtige omgeving van de aantrekkelijke wijk Molenbeke. In de directe omgeving van Molenbeke zijn diverse parken, een groot sportcomplex en landgoed Rennen Enck te vinden. Het centrum van Arnhem is op fietsafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het nabijgelegen winkelcentrum Presikhaaf. Kortom; wonen in deze wijk betekent wonen in een oase van rust, met alle faciliteiten op loopafstand.

De woningen in Velperparc
De 36 middeldure en vrije sector huurappartementen van Velperparc zijn opgezet in een appartementencomplex dat bestaat uit 4 verdiepingen. Het gebouw is opgetrokken uit donkerrood metselwerk en bevat verspringende accenten die de appartementen een robuuste en dynamische uitstraling geven. De kamerhoge ramen en deuren die toegang geven tot het balkon geven de woningen van binnen een licht en ruim gevoel.

Welk appartement je ook kiest, alle woningen zijn kwalitatief hoogwaardig afgewerkt. Alle appartementen hebben een volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur en badkamer. Parkeren is mogelijk op het eigen terrein van het complex.

Inschrijven voor Velperparc
De inschrijving voor de beschikbare woningen binnen dit complex verloopt via de externe omgeving van wonenbijbouwinvest.nl. Voor meer informatie en om in aanmerking te komen voor een woning klikt u op de button Inschrijven. Let op! U schrijft zich hiermee alleen in voor de woningen in eigendom van Bouwinvest. Om in aanmerking te komen voor het overige woningaanbod van REBO Huurwoning dient u zich hier in te schrijven.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Nabij station

Arnhem

Castorstraat e.o.

Arnhem
Gelegen aan het water

Arnhem

Het Haam e.o.

Arnhem
Eigen parkeerplaats

Arnhem

Groningensingel

Arnhem
Groene omgeving

Arnhem

Helmkruidstraat e.o.

Arnhem

REBO Groep is aangesloten bij: