Harderwijk

Bachdreef

Balkon op het zuiden
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Bachdreef , Harderwijk

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Ruime 3 – en 4- kamerappartementen met royaal balkon gelegen op het zonnige zuiden van waaruit u een weids uitzicht heeft op de wijk en het omliggende groen. Vraag naar de beschikbaarheid.

Kenmerken
- Adres: Bachdreef 219 t/m 299 (oneven nummers)
- 3- en 4-kamerappartementen
- Woonoppervlakte: 70 tot en met 83 m²
- 3 en 4 kamers, 2 en 3 slaapkamers
- Balkon aanwezig op het zuiden gelegen
- Berging aanwezig op de begane grond
- Eigen parkeerplaats in parkeerkelder
- Regelmatig beschikbaar

Bijzonderheden
Royale lichte appartementen
Ruime balkons gelegen op het zuiden
Vrij uitzicht over de wijk
Lift aanwezig in het complex

De appartementen
U komt het appartementengebouw binnen via de centrale ingang. Via de lift of het trappenhuis bereikt u de verdiepingen waar de appartementen gelegen zijn. De verdiepingen stralen door de zittende huurders gezelligheid uit door de persoonlijke sfeerhoekjes welke zijn gecreëerd. De appartementen kenmerken zich door de royale woonkamers van waaruit u een prachtig uitzicht over de omgeving heeft. Koken doet u vanuit de open keuken die in hoekopstelling geplaatst is. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de ruime balkons welke gevestigd zijn op het zuiden. De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De ruim opgezette badkamers zijn voorzien van ligbad, separate douche en vaste wastafel. Er is een berging in de appartementen aanwezig. Hier heeft u gelegenheid tot het plaatsen van uw wasmachine.
Uw auto kunt u kwijt in het souterrain van het gebouw. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats. Hier treft u tevens een eigen afsluitbare fietsenberging aan. Is één parkeerplaats niet genoeg? Buiten het gebouw is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Omgeving
In het appartementencomplex zijn 41 appartementen gelegen verdeeld over 7 verdiepingen. Op de bovenste verdiepingen bevinden zich de penthouses. Het complex scheidt zich door 2 entreepartijen. Middels een lift of trap komt u op de verdieping terecht waar 4 appartementen gelegen zijn.
Het appartementencomplex aan de Bachdreef is gelegen in de wijk Drielanden. De wijk beschikt over een groot winkelcentrum waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast bent u kort verwijderd van de snelweg A28 en is de bushalte een paar straten verwijderd van het complex.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

 

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Gelegen aan het water

Harderwijk

Waterstadboulevard 2 t/m 68

Harderwijk
Energiezuinig

Harderwijk

Project Waterfront

Harderwijk
Luxe appartementen

Harderwijk

Simon Vestdijkstraat

Harderwijk
Nabij station

Harderwijk

Jan van Nassaupark

Harderwijk

REBO Groep is aangesloten bij: