Harderwijk

Simon Vestdijkstraat

Luxe appartementen
Woonhuis - Appartement
Conditie
bestaande bouw
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Simon Vestdijkstraat , Harderwijk

Onderstaand ziet u het complex dat in beheer is bij REBO Vastgoed Management B.V. Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Klik hier voor het actuele aanbod van REBO Huurwoning. Op die website vindt u de beschikbare huurwoningen.

Nabij het gezellige centrum van Harderwijk beheren wij luxe, royale 3- en 4-kamer appartementen met garagebox. Regelmatig hebben wij hier appartementen beschikbaar.

Kenmerken
- Adres: Simon Vestdijkstraat 1 t/m 135 (oneven nummers)
- 66 appartementen verdeeld over 3 verdiepingen
- Woonoppervlakte: 93 t/ 127 m²
- 3- en 4- kamer appartementen
- Bouwjaar 2008
- Balkon aanwezig, gelegen op het noordwesten
- Gezamenlijke fietsenberging aanwezig
- Garagebox aanwezig bij elk appartement
- Regelmatig beschikbaar

Bijzonderheden
Lift aanwezig
Eigen garagebox
Keuken voorzien van inbouwapparatuur
Ruime badkamer

De appartementen
Het complex waarin de appartementen zich bevinden, bestaat uit 66 appartementen verdeeld over 3 verdiepingen. Het complex beschikt over 2 statige entreepartijen die toegang biedt aan de centrale, ruim opgezette hal. Via de hal kunt u door middel van een trap of lift en galerij de appartementen betreden.
De appartementen kenmerken zich door een royaal woonoppervlakte en hoge mate van wooncomfort. Het complex bestaat uit 4 type appartementen met minimaal 2 slaapkamers.
Het verschil in de appartementen zit hem in de afmetingen, een extra slaapkamer of een royale werkkamer.
De appartementen beschikken over een ruime en luxueuze hoekkeuken voorzien van inbouwapparatuur zoals koelkast met vriesvak, gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasmachine en een stille afzuigkap. De ruime badkamer is voorzien van ligbad, aparte doucheruimte met hardglazen deur, twee wastafels en grote spiegel. Alles in luxe uitvoering.
lk appartement heeft een eigen balkon, gelegen op het noordwesten.
Bij elk appartement hoort een afsluitbare garagebox die zich in het souterrain bevindt. Hier vindt u tevens diverse gezamenlijke, afsluitbare fietsenbergingen.

Omgeving
Het complex bevindt zich in het Dichterskwartier in het noordwesten van de wijk Stadsdennen en op loopafstand van het stadshart. De Stadsdennen is een levendige wijk met tal van voorzieningen en winkels. Harderwijk heeft een historisch centrum met tal van voorzieningen: een theater, bioscoop, sportverenigingen, medische zorg en een rijk aanbod van winkels. Daarnaast kunt u altijd een bezoekje brengen aan het alom bekende Dolfinarium.

Bereikbaarheid
Met de auto is de bereikbaarheid uitstekend. Via de provinciale weg N302 bent u snel op de A28. Zwolle en Amersfoort zijn dan binnen een half uur te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte (lijn 1) ligt op 5 minuten loopafstand.

Interesse?
Spreken deze woningen u aan en wilt u graag een woning in dit complex huren? Op onze website houden wij u op de hoogte van beschikbaar woningaanbod en kunt u bij interesse hierop reageren. Hoe gaat dit in zijn werk?

1. U ziet een huurwoning naar wens op onze website. Door op de button ‘inschrijven’ te klikken, nodigen wij u uit om een account aan te maken op ons verhuurplatform ‘ikzoekeen.rebohuurwoning.nl’. Hier creëert u een eigen ‘persoonlijke omgeving’.
2. In uw ‘persoonlijke omgeving’ voert u een zoekopdracht in en slaat u uw favoriete woning op. Deze zoekopdracht richt u in naar wens.
3. Ziet u een passende huurwoning? En voldoet u aan de huurvoorwaarden van die huurwoning? Dan vraagt u op een eenvoudige manier een bezichtigingsaanvraag aan. Dit doet u door op de button ‘bezichtiging aanvragen’ te klikken.Wilt u weten hoe dit proces verder verloopt? Neem dan onze FAQ aandachtig door. En misschien bent u binnenkort onze nieuwe huurder.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Gelegen aan het water

Harderwijk

Waterstadboulevard 2 t/m 68

Harderwijk
Energiezuinig

Harderwijk

Project Waterfront

Harderwijk
Mét garage

Harderwijk

Bachdreef Semibungalow

Harderwijk
Balkon op het zuiden

Harderwijk

Bachdreef

Harderwijk

REBO Groep is aangesloten bij: