Utrecht

Veemarkt I

Energiezuinig
Woonhuis - eengezinswoning tussenwoning
Conditie
Perceeloppervlakte
126m2
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Veemarkt I , Utrecht

Duurzaam wonen vlakbij het centrum van Utrecht
Veemarkt is een unieke, levendige en duurzame wijk met meer dan 600 woningen op het voormalige Veemarktterrein, vlakbij het centrum van Utrecht.
De wijk bestaat uit een kring van bouwblokken rond een centraal gelegen binnengebied: Het Plateau. In de wijk Veemarkt vind je 45 duurzame eengezinswoningen in de vrije sector huur. De woningen variëren in oppervlakte van circa 111 tot 139 m² en liggen aan de Appaloosastraat, de Lippizanerstraat en de Oldenburgerstraat

Kenmerken van Veemarkt I
Aantal woningen: 45 eengezinswoningen
Woonoppervlakte: ca. 111 - 139 m²
Aantal slaapkamers: 3 of 4 slaapkamers
Opgeleverd: 2015

Veemarkt ligt perfect. Voor boodschappen kun je terecht in winkelcentrum De Gaard. In de buurt vind je diverse voorzieningen waaronder scholen, kinderopvang en diverse sportgelegenheden. Praktisch om de hoek ligt het Griftpark. Dit is een geliefd en modern park midden in Utrecht. Dankzij de speeltuin, de kinderboerderij en de aanwezige horeca, is het een favoriete plek voor gezinnen. Maar ook de Utrechtse Heuvelrug is vlakbij.

Wil je een dagje gezellig winkelen of genieten van een concert, het theater of een museum? Het levendige, historische centrum van Utrecht ligt op slechts 10 minuten fietsen. En vanaf het Centraal Station in Utrecht kun je overal naartoe. Veemarkt heeft zelf ook een eigen bushalte. Tenslotte ligt Veemarkt vlakbij de A2 en de A27. 

Omschrijving
De royale 3-laagse eengezinswoningen hebben een robuuste, industriële uitstraling door het gebruik van baksteen en stevige materialen. Deze lichte en ruime 3-laagse woningen hebben een compleet ingerichte open keuken met inbouwapparatuur. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met douche, dubbele wastafel en een 2e toilet. In sommige gevallen is er zelfs nog een 4e slaapkamer op zolder. In de tuin staat een berging. Handig voor je fiets. Vanuit je tuin loop je naar het binnenhof, waar je eigen parkeerplaats ligt. 1 woningtype heeft, naast een tuin, ook nog een dakterras. 

De woningen zijn allemaal duurzaam en spaarzaam door toepassing van diverse duurzame voorzieningen, waaronder zonnepanelen. Deze voorzieningen dragen bij aan een gezonder milieu en zorgen voor lagere energielasten voor de bewoners.

Hoog Catharijne
In winkelcentrum Hoog Catharijne kun je eindeloos winkelen. Hoog Catharijne is een van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland. Je vindt hier meer dan 150 winkels. Het winkelcentrum ligt ideaal: tussen het gezellige, historische centrum van Utrecht en station Utrecht Centraal. 

Historische centrum van Utrecht
In de Utrechtse binnenstad valt genoeg te ontdekken. Zo kun je hier bijvoorbeeld heerlijk winkelen of flaneren langs de vele terrasjes aan de grachten. Een van de leukste winkelgebieden is De 7 Straatjes, met kleine unieke winkeltjes en speciaalzaken. Bezoek bijvoorbeeld de Zadelstraat en Oudkerkhof in de historische binnenstad en snuffel lekker rond in de vele modezaken, boetiekjes, kadowinkels, kunstgaleries en delicatessenzaken. Of maak een stadswandeling en vergeet dat je middenin de stad bent. Verstopte hofjes, prachtige tuinen en smalle steegjes genoeg. En vergeet niet een bezoek te brengen aan de Domtoren, het Catharijneconvent of het Centraal Museum.

Amelisweerd en Rhijnauwen
In de bossen van Amelisweerd en Rhijnauwen kun je eindeloos verdwalen. Dit natuurgebied ligt niet ver van het centrum en is daarom ideaal om de drukte van de stad te ontvluchten. Via zowel verharde als onverharde paden loop je door een afwisselende groene omgeving, waarbij je mogelijk ook nog reeën en reigers spot.

Inschrijven voor Veemarkt l
De inschrijving voor de beschikbare woningen binnen dit complex verloopt via de externe omgeving van wonenbijbouwinvest.nl. Voor meer informatie en om in aanmerking te komen voor een woning klikt u op de button Inschrijven. Let op! U schrijft zich hiermee alleen in voor de woningen in eigendom van Bouwinvest. Om in aanmerking te komen voor het overige woningaanbod van REBO Huurwoning dient u zich hier in te schrijven.

Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Kindvriendelijke buurt

Utrecht

Melissekade

Utrecht
Groene omgeving

Utrecht

Melissekade

Utrecht
Luxe appartementen

Utrecht

Luzernevlinder

Utrecht
Grote tuin

Utrecht

Kamilleweg e.o.

Utrecht

REBO Groep is aangesloten bij: